Today’s Look: Mystiq

ii

output_jgH7Vk

Ini buka postingan film horor kok. Haha. Idk, once i finish made this look, i feel so myterious and dark.

Karena ga mau keliatan kaya trailler film horor terbatu, gue kasi sedikit pemanis dikepala gue. Biar ada manis-manisnya dikit lah yah.😄

ii

Product used:

Face:

  • Etude House Goodbye PoreEver essence.
  • Dermacolor camouflage cream in D4, D 17 and D62 mixed with
  • The Body Shop coconut beautifying oil.
  • Bobby Brown Creamy Concealer in Natural.
  • Revlon Touch&Glow Face Powder in Tawny Beige for baking undereye.
  • Laura Mercier Smooth Finish Foundation powder no 02.
  •  LT Pro powder blush no PB05.

Lips:

  • Colorpop Ultra Matte Lip in Are & Be

Eyes:

  • Any random purple eyeshadow i own for years, (merknya uda ilang hiks)
  • Coastal Scent 88Original Pallete medium chocolate for the outer and inner corner of my lid.
  • Wardah EyeXpert optimum hi-black liner.
  • Oriflame veryme double trouble in Night Glow.
  • Buxom Vanity Lash mascara for upper lashes.
  • Maybelline Super Volum’ Mascara for lower lashes.

Brows:

  • Etude House Color My Brow in Blonde.

iHow you do your “dark” makeup girls?

Stay Fab ♥,

logoTL

LA Girls Glazed Lip Paint

33

3Yak! Racun lippies lagi! Haha. Kali ini bahas yang agak ringan aja yah, dari kemaren review matte lip atau lipstick, kali ini gue mau sharing salah satu produk yang sempet ngehits nih. Di review banyak banget youtube gurus dan bahkan diswatch satu-satu!4

Dipost ini gue bahas 2 warna aja, Peony and Daring. LA Girls Glazed Lip Paint (kita sebut saja dia LA.GLP aja yah biar ga cape bacanya, hehe) ini buka liquid lipstick/lipstick/lipcream/etc. Produk ini disebut “super intense color – extra glossy finish”, so ya kita anggap aja dia ini lipgloss dengan warna yang opaque dan extra mengkilat.

4097

Aslinya sendiri LA.GLP ini ada 18 pilihan warna, dari pink super pucet sampai ungu vampy yang super gelap.

Here’s what they claim:

-Provides the shine of a lip gloss.
-Gives the intensely pigmented appearance of a liquid lipstick
-Delivers rich color with staying power.

12

Gue sengaja pilih 2 warna yng agak jauh gradasinya. Yang peony lebih ke pink dengan campuran warna putih yang banyak, jatohnya jadi kaya pink pastel gitu.

Untuk yang daring, ini warna ke2 paling gelap dari LA.GLP ini, warnanya ungu gelap dengan hint berry.

Somehow, gue ngerasa 2 warna ini bakalan lebih wearable kalau dipake jadi kaya gradasi lip gitu. So, here’s what we got if we use both of them. Lebih bisa dipake sehari-hari kan yah? Hehe

33

Untuk claim produknya, here’s what i think:

  • Shine? 9/10. Mengkilap beud! Ga kalah kalau kalian abis makan gorengan deh. Haha.
  • Apperience of liquid lipstick? Yes, definetely. Walaupun aplikatornya ga praktis sama sekali, (gue kudu pake lip brush kalau mau pake produk ini, kalu ga bleber kemana-mana) tapi hasil akhirnya memang mirip liquid lipstick dengan hasil super shine.
  • Rich color with staying power? Don’t think so, mungkin karena dia glossy, kena gelas juga langung transfer. Tapi untuk color payoff sebuah lipgloss, gue acungi jempol!

Will i but another color? Yup if i like lip glosses, but unfortunately, i prefer lipstick.😄

Stay Fab ♥,

logoTL

Today’s Look: Cotton

a

c

Soft-straight brow, red-blonde hair, gradient lips.

Just thinking about cotton candy while i made this look. WDYT?

Product on point:

1

L’oreal Tint Crease (click to see my thought bout this pretty lip product!)

b

Face:

  • Etude House Goodbye PoreEver essence.
  • Dermacolor camouflage cream in D4 and D62 mixed with
  • The Body Shop coconut beautifying oil.
  • Bobby Brown Creamy Concealer in Natural.
  • Revlon Touch&Glow Face Powder in Tawny Beige for baking undereye.
  • Laura Mercier Smooth Finish Foundation powder no 02.
  • LT Pro powder blush no PB02 & PB03.

Eyes:

  • Wet n Wild Color Icon Eyeshadow Color in Don’t Steal my Thunder.
  • Coastal Scent 88Original Pallete medium chocolate for the outer and inner corner of my lid.
  • Wardah EyeXpert optimum hi-black liner.
  • Oriflame veryme double trouble in Night Glow.
  • Buxom Vanity Lash mascara.

Brows:

  • Etude House Color My Brow in Blonde.

Lips:

  • L’oreal Tint Crease in B03 Peach Blossom.
  • LA Girls Glazed lip paint in GLG792 Peony.

a

Don’t be too serious. Life is about having fun and enjoy every moment. Mine are when doing makeup.:)

Stay Fab ♥,

logoTL

Today’s Look: Soft Feminin

3

5

Day-3 of #100daysmakeupchallange ! Bener-bener bikin gue jadi makin cinta sama makeup. Hari ini gue duduk di depan vanity gue sekitaran 2 jam buat bikin look ini.

4

Pertama bikin makeup mata, setelah jadi gue ngerasa ga sreg, akhirnya gue hapus lagi dan mulai dari awal. I choose to make this look as simple as i can, but sure makes my tiny eyes more bigger. Here’s the detail:

2

Eye:

Eyeshadow yang dipake cuma 2 warna:

  • NYX Beauty To Go Pallete : (there’s no name for the eyeshadow, just see the blue ring)6

Brigther color on the inner corner, and darker color on my outer corner.

  • Revlon Colorstay in Black
  • Wardah EyeXpert optimum hi-black liner
  • Brow:
  • Etude House Play 101 pencil no42
  • Etude House Color My Brows no5

1

Lips:

  • Makeover Ultra Shine Lipstick 02 Brunette Pink
  • Revlon Lipgloss super lustrous in 010 Shine City

3

Face:

  • Dermacolor Camoflaoge Creme  D4 for the base, d62 for highligth, D17 mix with D18 for shading
  • Bobby Brown Creamy Concealer in Natural
  • Laura Mercier Smooth Finish Foundation Powder 02

Hope you enjoy it!

Stay Fab♥,

logoTL