New in Town! Flormar from Milan

Heyho! How's your life going beauties? I hope you're doing fine and stay fabulous as usual. Today, i want to share a full review about a brand new makeup line that's been launched almost half year ago. Even though they are new in Indonesia, but they had 7 stores all over indonesia! What a wow! … Lanjutkan membaca New in Town! Flormar from Milan

Holiday Makeup Look: Collab

Hello everyone! December always been my fav month after January. I love how everything looks so pretty with lights and christmas decoration. I love waiting in the rooftop while my friends make some BBQ and yummy beverage to welcome new year every year. I love how my scheduled are full with gift exchange plan, meet … Lanjutkan membaca Holiday Makeup Look: Collab

Fall Makeup (One color: Burgundy) TUT

Kebanyakan nonton tutorial makeup, bikin gue pengen bikin salah satu tema makeup yang lagi wara-wiri di channel youtube beauty guru saat ini. Apalagi kalau bukan Fall makeup? Warna warna nature seperti brown, taupe, maroon, caramel sampe burgundy jadi tema fall makeup kali ini. Oh yah, kalian juga bisa sekalian cek video tutorialnya di channel Wondering … Lanjutkan membaca Fall Makeup (One color: Burgundy) TUT

[LOOK]: Current daily makeup

Hello! Nyambung ke post sebelumnya tentang review Missha x Line Friends, (click here) gue mau share tentang salah satu look yang jadi fav gue akhir-akhir ini. Beberapa minggu lalu aku dapet challange dari salah satu followerku di Instagram. (berasa insta famous banget guee XD). Ceritanya... gue dapet email tentang monolid gitu.. Terus ujung-ujungnya dia request … Lanjutkan membaca [LOOK]: Current daily makeup