[LOOK] First Date Makeup

It always excited when people talk about date.

Malu-malu, mau keliatan cantik, tapi ga berlebihan juga, pengen keliatan natural, tapi pake makeup juga. Jadi mending dandan gimana dong?

Here’s i come with some inspiration for you girls! ^^

IMG_9691

Keliatan manis, natural, ga berlebihan, makeup yang dipake pun bikin flawless. Check out the before pic below. ↓

before

Yuk mari yuk dilist dulu problems mukaku yang masi super-duper bare face ini. *sob*

  1. Uneven skin tone. Ada beberapa daerah yang agak tua warnanya, kaya di bawah bibir deket samping dagu. (bingung ga gue ngomong bagian apaan?)
  2. Dark circle. Superb dark yah mata gue ini. Maklum kurang tidur gue. ><
  3. Redness spot cause of my period. ( frist girl problem every month, right?) *exhale*
  4. Dullness.

So yap, buat ngilangin semua inperfection gue itu, gue pake beberapa produk dibawah ini.

FACE:

  1. Benefit POREffesional – buat nutupin pori-pori besar gue didaerah T-zone dan bikin makeup lebih smooth.
  2. The Body Shop All in One BB Cream no 2. Gue pake ini buat primer makeup, produknya sendiri tint gitu, jadi hasilnya super natural.
  3. Dermacolor Comouflage Cream Pallate. Produknya agak berat sih, jadi gue apply pake brush biar hasilnya lebih sheer tapi tetep kasi coverage yang medium.
  4. Laura Mercier Smooth Finish Foundation Powder no 02. This Powder are the key of this flawless look anw! ♥
  5. Blush: Maybelline Clear Smooth Shine Free Blush in Fresh Apricot.

BROW AND EYES:

  1. Maybelline Fashion Brow in Grey.
  2. NYX Jumbo Eye PEncil in Milk as my eyeshadow base.
  3. Coastal Scent 88 Pallete Eyeshawdow in brown & shocking pink.
  4. Wet n Wild E335 Silent Treatment, gue cuma pake yang warna buat browbone di tengah eyelid.
  5. Tony Moly Party Lover Gel Eyeliner in 01 Black.
  6. Maybelline Hypercurl Volum’ Express Mascara.
  7. Etude look at my eyes icing in BE101 Vanilla Icing for my inner corner and undereye. ( ini bikin look jadi manis, polos dan kesannya sparkling, buat yang mau natap mata temen datingnya lama-lama, jangan lupa step ini yah. *wink*)
  8. Wardah Eyeliner Pencil in White.

LIP:

Maybelline Color show in 308 Orange Icon on my center lips, then top up with Makeover Ultra Shine Lipstick 11 Peach Vaganza on the outer of my lips, and then blend with my finger to make it more natural.

And VOILA! This is the result! ↓

IMG_9695

And yeah, now you can see my tutorial on my Youtube channel now!! YAY YAY!

Ini sedikit cuplikannya:

output_LmncwP

Watch HERE

Now, i’m ready to take a ton of selfie! ^^IMG_9690Hope you guys like it! Happy dating! ♥

Stay Fab ,logo blog

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s