Post LATE About Early Haul

Hello beautiesss! It’s been really really long time a go since my last post rite? Actually i’ve been take pic and edited all of this photo about 3 weeks ago, but i always end up with my lovely assignment and anything, so i lost contact wif bloging.. T.T

But, now i just come up with my (early) May Haul !

And from now, i decided to write in In donesian with a lil bit English to make my blog easy to read. Especially for you who come from Indonesia. Haha LOL.
So, let’s start the tour, miss!

So.. this is my haul..

image

Mari bahas satu-satu.. ^^

1. Collagen moisturising facial toner

Sebenernya produk ini uda jadi produk andalan 1 taun kebelakang, dan berhubung yang di rumah uda tinggal seperapat, i try to buy another one. 🙂

image

Btw… g punya travel size nya juga nih, praktis buat travelling! ^^

Produk yang satu ini light dan cukup moist untuk dipake setiap beres cuci muka, biasanya uda pake toner ini, gue bakalan pake cream dari brand yang sama. Nah, gue bahas yang day cream yah..

Daycream ini juga uda jadi kali ke2 untuk nongkrong di meja gue.. sebelum beli full size nya, gue cuma beli travel size nya aja.. sekarang, because of i feel cocok pake product ini, gue beli juga full size nya. HAHA.

This product is light too, bikin muka jadi lebih cerah secra bertahap, tapi ga bikin kaya pake topeng / ga belang kaya produk2 whitening kebanyakan. So, yup! I love this product. Ga berparfume, just the way natural product should be.

Kalo tadi uda daycream, sekarang next on is nightcream, yang ga kalah penting!

Nihh dia 2 kembaran black and white teman setia gue.. hehe

Beda sama daycream yg tekstur nya lebih thick, nightcream keluaran Collagen ini jauh lebih light dan warna nya pun ga seputih susu daycream.. lebih transparan beberapa persen deh yah ( maklum anak DKV).

Kalo uda pake ini malemnya, pas besok pagi i feel so georgeous loh. Why? Soalnya muka serasa di kasi moodbooster untuk glowing. Hehe..

Nah, actually i had another  haul , just like you see on first pic on this post. Tapi bakalan di review di post selanjutnya aja yah! ^^
Ntar  bakalan ada post review tentang bulu mata cetar membahana nya dari d’eyeko juga.. so, don’t ever miss it yaa 🙂

Terakhir, share foto gift pack dari Collagen by Watson ini aja yakk..

Isinya: 1 foaming foam, 1 daycream , 1 facial toner.

Nb:
You can buy this product in any Watson are.
The price is absolutely make sense and a lot of disc if you’re lucky! ^^

See you on the next post!
XOXO, @christinbun
Oh! And you also can find me on Instagram : christinbun for many of makeup photos, and also on
twitter: @christin_bun  and on facebook: christin bunady.

Glad to talk with you on many soc med! Bye! 🙂

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s